14 mai 2013

Primăvara cititorilor

Primavara cititorilor


"Nu există creație decât dacă toți colaborează și caută.[...] Nu este vorba de supunerea unuia față de ceilalți, ci de supunerea fiecăruia în fața operei." (Antoine de Saint-Exupery)

Iată că aflu și eu, din păcate cu mare întârziere, despre o inițiativă foarte interesantă a celor de la bookblog.ro. Pe baza contribuțiilor primite de la cititori, aceștia au realizat o colecție variată de texte literare(poezie și proză), intitulată Primăvara cititorilor, numai bună de lecturat acum, când începem să scăpăm de teme și de griji!

Pentru mai multe informații și link pentru descărcare, accesați:Ce părere aveți? Vă place ideea celor de la Bookblog? :)

6 comentarii:

 1. Foarte draguta sii iti ador design-ul e asa superb! :X

  RăspundețiȘtergere
 2. Okie Dokie!Aspectul e mirific!Imediat ce am intrat pe blogul tău m-am simţit cuprinsă de o stare de visare,de parcă m-aş fi aflat într-un film :D.
  Foarte drăguţă ideea aceasta,"Primăvara cititorilor" :o3.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hehe, merci. Designul în orice caz nu e al meu, artistul care l-a făcut de la 0 ar merita toate laudele. ^_^

   PS: ajută-mă cu link-ul blogului tău, că iar nu-l găsesc.

   Ștergere
 3. Tare simpatic cadrul ăsta nou în care îți primești musafirii. :)

  "Primăvara cititorilor" pare să fie o inițiativă care stimulează lectura, dar și scrisul!
  În fond, se spune că toți oamenii simt în mare la fel, dar că numai unii se încumetă să exprime ce simt. Dar nu ar fi rău să căutăm scriitorul din noi.
  Poate nu descoperim cine știe ce talent, dar demersul tot e fain. :)
  Drept ajutor (măcar pentru visare, teoretizare, dacă nu pentru fapte), o lectură faină de tot e Stephen King, Despre scris. Cartea asta mi-a plăcut atât de mult, încât, citind-o, mi s-a părut tare simplu ca fiecare dintre noi să devină un Stephen King. :)
  Știu, nu e chiar așa, dar cum altfel să descoperi cine ești, dacă nu încerci una, alta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce interesantă pare cartea! Ar fi foarte util pentru cei în pană de inspirație. În fiecare dintre noi se găsește un scriitor și o poveste, mai greu însă să le scoatem la iveală.

   Ștergere