7 iun. 2013

The Versatile Blogger Award :D


Tocmai când mă gândeam că n-am mai făcut de mult o leapșă, am primit această frumoasă nominalizare de la Alexandra Ali, dark_eyes (Alexandra), Roxana Matfei, Chucky și Alle Criss. Vă mulțumesc mult tuturor! :*

The Versatile Blogger Award
Regulile sunt:

1. Mulţumește-i persoanei care te-a nominalizat.
2. Include link-ul către blogul respectiv.
3. Selectează 15 bloggeriţe pe care le-ai descoperit recent sau pe care le urmăreşti constant.
4. Lasă un link la ultima lor postare pentru a le anunţa.
5. Spune-i persoanei care te-a nominalizat 7 lucruri despre tine.


Voi începe direct cu pasul 5:

1. Sunt leoaică, deci îmi place să fiu lăudată și să mă aflu în centrul atenției, dar în același timp sunt o persoană foarte timidă în viața reală. Proastă combinație.

2. Sunt mică de statură și pe deasupra nici nu-mi place să port tocuri.

3. Îmi plac chestiile roz, desenele animate, florile, jucăriile, dulciurile, și uneori mă comport ca și cum aș fi la grădiniță.

4. Îmi iubesc familia și o consider a fi cea mai puternică legătură. Iert repede persoanele care îmi greșesc, dar pe cei care se leagă de cineva din familia mea - niciodată.

5. Nu îmi plac persoanele care se conformează în tăcere regulilor stupide impuse de alții. Când nu îmi convine ceva, spun.

6. Sunt perfecționistă și de aceea îmi pun uneori speranțe prea mari și în cei din jur.

7. Nu îmi place să împrumut cărți de la bibliotecă (decât atunci când am lecturi pentru școală). Când cred că o carte s-ar potrivi gusturilor mele, atunci trebuie neapărat să o am acasă.


Și acum pasul 3:

În limba engleză, adjectivul "versatile" descrie o persoană capabilă de a face (cu succes) mai multe lucruri în același timp. De aceea am am dat această leapșă unor bloggerițe active pe care le admir pentru modul în care postează. Bineînțeles că sunt o mulțime de persoane pe care aș fi vrut să le nominalizez, pe măsură ce descopăr mai mult din blogosferă 15 mi se par un număr prea mic, așa că oricine vrea leapșa o poate prelua!Lista cu cele 15 bloggerițe, aranjate, după cum se vede, în ordine alfabetică.


Sper să aveți ocazia de a completa această leapșă, și nu uitați că...

20 de comentarii:

 1. Mersiii :* http://becatwoman.blogspot.ro/2013/06/buna-dragelor-doamne-ce-ploua-afara.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Merci mult pentru nominalizare, Ralu!:D
  Îmi plac răspunsurile de la 5 ^^ .
  Te anunţ imediat ce termin de completat această leapşă adorabilă :D .

  RăspundețiȘtergere
 3. merci mult pentru nominalizare!O sa o rezolv imediat;)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Profilul de Informatica simplu nu contine prea multa programare.L-a facut prietenul meu si a invatat o gramada de lucruri inutile,programe grele,fara aplicatibilitate in viata reala.Nu te sfatuiesc.

   Ștergere
  2. Sunt de acord că programele studiate sunt diferite de ceea ce ajungi să faci la locul de muncă, e nevoie și de studiu independent pentru a te descurca pe partea practică. Îți mulțumesc din suflet pentru răspuns!

   Ștergere
 4. Gata!:D
  Linkul: http://bianca-s-blog.blogspot.ro/2013/06/the-versatile-blogger-award_8.html
  Danke!^^

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc. N-am apucat sa o fac inca, dar cum prind un moment saptamana urmatoare voi completa leapsa. :D De maine incepe "distractia", bafta la bac, la competenta orala!
  Apropo, te provoc si pe tine sa citesti "Inainte de culcare" http://buburuzabia.blogspot.ro/2013/06/ce-cititi-in-acesta-seara-o-provocare.html :) probabil ca deja citesti. Astept sa vad ce citesti in seara asta sau in serile ce vor urma! :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc pentru invitație și baftă și ție, Bia!
   Aștept cu nerăbdare postarea ta. :D

   Ștergere
 6. Mersi pentru leapşă! :D Voi reveni cu un link dar nu cred că prea curând :'(. Busy days.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cunosc sentimentul. :((
   Dar nici nu mai e mult. >:D<

   Ștergere
  2. Am revenit cu un link (http://secretelecartilor.blogspot.ro/2013/07/leapsa9-versatile-blogger-award.html). Se pare că am fost nominalizată de mai multe ori aşa că am făcut o leapşă 3 în 1 :D.

   Ștergere