3 iun. 2013

Twin Covers (4)

Surface by Tiffany Daune and Just Breathe by Heather Allen

Avem coperte noi pentru această rubrică! Nu demult v-am prezentat cartea Surface de Tiffany Daune și între timp am dat peste o copertă editată din aceeași imagine. Din prima copertă, îmi plac bulele și marginea închisă la culoare. La cea de-a doua, în schimb, ador schema caldă de culori, care face coperta să arate foarte prietenoasă. Ambele coperte mi se par foarte reușite,mai ales că fotografiile subacvatice par să fie la modă în ultimul timp. Voi ce copertă ați alege? 

8 comentarii:

  1. Imi place mai mult coperta de la Surface , pare mai reala <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imaginea de la suprafață o duce spre realitate; cea de sub apă, în schimb, parcă ar vrea să sugereze că există fantezie acolo unde nu te aștepți.

      Ștergere
  2. Nu am citit nici una din cărți și nici nu sunt la curent dar....dacă-mi îngăduiești...sunt frumoase amândouă: pe cea cu mult roz aș folosi-o dacă este vorba de a te pierde, a te cufunda în iubire și o viață plină de lucruri frumoase, cealaltă, clară, este un fel de...„minte-limpede” rațională care analizează detaliile, merge ....dincolo de aparențe deși este...„surface”. Mă rog, mi-am spus părerea pentru că mi-au plăcut ambele dar evident, depinde de conținut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cât de frumos spus! Nu m-am gândit deloc în felul acesta. Într-adevăr, fiecare mic detaliu are o semnificație a lui.

      Ștergere
  3. Ambele coperte mi se par drăguţe însă tind să înclin spre cea a cărţii Surface ^^. Îmi plac mai mult culorile folosite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Personal, sunt mai mult cu rozul, dar la cartea Surface e mai accentuat contrastul dintre culori. :D

      Ștergere
  4. Îhmm,grea decizie...Şi totuşi o prefer pe prima datorită contrastului de culori :).La ce de-adoua nu-mi plac liniile :-?.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că erau necesare liniile pentru că altfel imaginea ar fi arătat prea goală. Ai dreptate despre contrast. ;)

      Ștergere