3 oct. 2015

Înainte de culcare #3 ~ Anamneza


Ați trecut vreodată printr-un reading slump? E acea senzație în care pur și simplu nu poți să deschizi o carte sau să te concentrezi la ceea ce citești. Am trecut prin asta în cea mai mare parte a verii. Începeam o grămadă de cărți, dar duceam la capăt foarte puține. Și cred că asta se datorează unei surse foarte mari de stres pentru mine, școala de șoferi. Long story short, am obținut permisul, și cred că va ajunge cândva să-mi placă să conduc, dar nu aș recomanda nimănui să înceapă școala de șoferi din alt motiv decât propria dorință.

Odată cu venirea toamnei și a facultății am regăsit o veche plăcere, și anume cititul pe vreme rea, la căldurică. Sunt foarte fericită deoarece am reușit să ies din acel reading slump și să nu mai am remușcări atunci când citesc o carte (cine știe cât o să țină?). Astfel am terminat Adela lui Garabet Ibrăileanu, pe care o abandonasem cu o lună în urmă, și am început Anamneza de Ana Săndulescu, o lectură care îndeamnă la introspecție. Paginile cărții curg pe neremarcate și cred că va fi gata tot în această seară. Ce pot să vă spun până acum e că îmi place acest stil care e destul de nou pentru mine.

Anamneza de Ana Săndulescu

Această rubrică este preluată de pe blogul Buburuzei Bia, care ne îndeamnă să fotografiem cărțile pe care le citim înainte de a adormi și să povestim scurte impresii despre acestea. Voi ce citiți înainte de culcare?

PS: Nu uitați de concursul de aici.

5 comentarii:

  1. Da, eu am avut un reading slump in primavara, uneori trec destul de des prin aceste stari din cauza ca incep sa citesc prea multe carti deodata.se spune ca e ok sa citesti cate o carte pe rand si chiar am sa incerc acest lucru. Ce frumoasa e coperata cartii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am obiceiul de a încerca să citesc prea multe cărți deodată, dar cred că o carte se citește cel ma bine când îi acorzi atenție totală. Cartea își merită coperta. :)

      Ștergere
  2. Mă bucur că ai scăpat de școala de șoferi!! Felicitări! >:D< E bine că ai ieșit din reading slump acum. Ce e drept, când sunt stresată nici eu nu mă pot concentra la prea multe lucruri/nu am chef de citit. Vremea de toamnă este minunată pentru lectură. Sper să recuperezi și tu în această perioadă și să citești cât mai multe cărți faine. ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr vremea aceasta e perfectă pentru lectură și abia aștept să văd ce cărți drăguțe voi mai descoperi în această perioadă. Mulțumesc și lectură plăcută, Simona! ^^

      Ștergere
  3. Felicitări pentru permis! ^^ Să conduci prudent!
    Eu acum citesc „Grey”, de E.L. James. :) Se citește foarte rapid, deși are în jur de șapte sute de pagini, în vreo două ore jumătate am citit aproape jumătate. Lecturi plăcute!

    RăspundețiȘtergere