Despre mine + Contact


Bună, eu sunt Ralu! Dacă ați ajuns până aici, trebuie să vă mulțumesc în primul rând pentru interesul acordat mie și acestui blog. Sper să vă satisfac curiozitatea, iar în caz contrar, vă aștept cu întrebări, sugestii de lectură sau orice altceva ați vrea să-mi transmiteți.

Ce pot să spun despre mine? Am 21 de ani și studiez Limbi Moderne Aplicate și Informatică. Nu cred că această vârstă mă definește, uneori mă comport ca un copil, alteori ca o bătrânică. Mă veți găsi cel mai adesea hoinărind pe străzile Iașiului sau ale iubitului meu Piatra Neamț, dar șunt mândră să mă fi născut în Târgu Neamț, sub paza cetății lui Ștefan și avându-l ca vecin pe Creangă. 

Îmi plac cărțile romantice, dar nu mă limitez la acest gen. Citesc orice îmi trece prin mână, ceea ce uneori e un lucru bun, alteori mai puțin bun. Însă fiecare carte pe care am citit-o are o însemnătate pentru mine. Am creat acest blog pentru a promova cărțile, însă printre ele își fac loc și gândurile referitoare la viața de zi cu zi, impresiile despre filme sau cine știe ce alte bazaconii. 

Sunt întotdeauna deschisă la colaborări prin intermediul blogului, precum guest post-uri, recenzii, interviuri etc. Dacă aveți o propunere de colaborare, vă rog să nu ezitați să-mi scrieți folosind formularul de contact de mai jos sau direct pe adresa raluca.preisler@gmail.com. Dacă aveți un blog cu tematică asemănătoare, sunt bucuroasă să facem schimb de link-uri.

foxyform

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu