1 apr. 2016

Nou în bibliotecă (5)

Hallo, Leute!

Nu am mai postat de mult timp în rubrica „Nou în bibliotecă” și pot spune că mi-a lipsit. Însă pentru că nu ar avea sens să includ toate cãrțile care le-am adunat de atunci, m-am gândit sã vi le arăt doar pe cele primite de la începutul anului încoace.

De când cei de la Elefant.ro și-au deschis anul trecut un punct de ridicare în Iași(ceea ce înseamnă că transportul e gratuit), acesta a devenit magazinul meu preferat de cărți, alături de eMag.

De 19 ori Katherine de John Green

Prima carte pe care mi-am luat-o este De 19 ori Katherine de John Green, despre care am scris aici. După care nu am mai putut rezista tentației și mi-am luat prima mea carte de colorat pentru adulți, Camera Timpului de Daria Song. Sunt foarte încântată de ea, îmi transmite o stare de bine de fiecare dată când o răsfoiesc(nu doar colorez) și este pur și simplu foarte greu să o las din mână când mă apuc de colorat!

Camera Timpului de Daria Song

Ocazional cei de la Elefant au și reduceri de 45% la toate cărțile, ceea ce e mai mult decât un cititor poate visa. De curând au început să mă atragă o parte din cărțile publicate la editura Herg Benet, așa că am profitat de o astfel de reducere pentru a-mi mări colecția cu volumele Neverland de Radu Găvan și Quasar de Ana Mănescu.

Neverland de Radu Găvan și Quasar de Ana Mănescu

Despre Anotimpul fructelor de mango de Amulya Malladi vă povesteam recent, nu mai am ce să mai zic în afară de faptul că a fost o lectură ușoară și agreabilă. Recenzia aici.

Anotimpul fructelor de mango de Amulya Malladi

O surpriză foarte plăcută a venit de la Adela Anca aka Secret Santa, care mi-a trimis două cărți împreună cu alte chestioare drăguțe(nu sunt toate în poză), printre care și un săculeț cu lavandă. Citind Istoria iubirii, mă mai opream din când în când ca să miros paginile în care s-a întipărit mirosul de lavandă. Mulțumesc mult, Anca, pentru bucățica de suflet pusă în acest cadou! :D

Istoria iubirii de Nicole Krauss și Destin, libertate și suflet de Osho

De la Diana de pe blogul Dreams Have Wings am primit niște swag-uri foarte adorabile, plus o cutie de lumânări parfumate. Nu mă mai satur să le privesc/miros. Mulțumesc mult! :*

Swag items

Le mulțumesc și celor de la Editura All, care în urma unui sondaj efectuat în luna februarie, au oferit câte o carte cadou tuturor participanților! De la ei am primit Diavolul în rochie albastră de Walter Mosley, roman polițist ecranizat în 1995 cu Denzel Washington în rolul principal.

Diavolul în rochie albastră de Walter Mosley

Și în biblioteca ebook am două noutăți. Este vorba de Încă o dorință, pe care am primit-o pentru recenzie de la autoarea Andreea Ban, și de A Reaper of Stone de Mark Gelineau&Joe King, care era și încă este gratuită pe Amazon. Le-am citit pe amândouă și mi-au plăcut. Recenzia de la Încă o dorință e deja publicată, iar pe cealaltă sper să am timp să o pot scrie cât de curând. ^_^

Încă o dorință de Andres și A Reaper of Stone de Mark Gelineau&Joe King

Cam asta e ceea ce am adunat în ultimele luni. Din păcate fără poză de grup deoarece cărțile mele sunt împrăștiate care la Iași, care la Piatra Neamț.

Ne mai citim zilele astea cu o recenzie! Voi ce mai aveți nou în bibliotecă?

10 comentarii:

  1. Vaaii, ce de cărți frumoase! Sunt tare curioasă cum e "Anotimpul fructelor de mango"; și eu vreau să o citesc de ceva timp. Și swag-urile sunt tare tare drăguțe.
    Spor la citit și o seară minunată! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să ai ocazia să o citești! Mulțumesc frumos și lectură plăcută! ^_^

      Ștergere
  2. Uuu *.* Numai bunatati :3 !
    Am citit si eu De 19 ori Katherine si mi-a placut destul de mult - desi nu e cea mai geniala carte a lui John :>
    O iubesc pe Ana Manescu si as vrea sa-i citesc toate cartile. Iti recomand si Stresul dintre orgasme. Eu imi doresc foarte mult sa citesc alter.ego.
    Am completat si eu formularul de la Editura All si am primit Milioanele lui Brewster care pare destul de interesanta, iar mama a primit Manichiura pentru mort.
    ^_^
    Lectura placuta xx !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu afirmația despre De 19 ori Katherine. Quasar nu mă prinde la fel de mult cum am crezut, proza scurtă nu e chiar genul meu, dar mi-ar plăcea să o citesc pe Ana Mănescu și în roman.
      Nu am mai auzit de celelalte titluri. Trebuie să recunosc că, după ce am primit cartea de la Editura All, am regretat că nu i-am spus și mamei să participe. :D
      Lectură plăcută, Diana! ^_^

      Ștergere
  3. Buna :) ! Ai o leapsa de la mine aici: http://dianamirancea.blogspot.ro/2016/04/leapsa-most-wanted.html xx

    RăspundețiȘtergere
  4. Heii. Te provoc la o leapșa :D Am menționat numele de "Încă un capitol", pentru că am văzut noua schimbare și bănuiesc că așa a rămas numele acum. :D Btw, foarte drăguț design-ul!
    http://thoughts-about-books.blogspot.ro/2016/04/leapsa-most-wanted.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Și eu care voiam să te nominalizez pe tine. :))
      Da, așa a rămas numele. Voi motiva alegerea în curând.

      Ștergere
  5. Să te bucuri de toate cărțile!!! :-) Ce fain arată cartea de colorat. Și eu am devenit extrem de atrasă de aceste cărți, și mi le-aș dori pe toate, așa de frumoase mi se par! Cele de Daria Song nu prea am avut ocazia să le răsfoiesc, dar probabil o voi face pe viitor când voi pune mâna pe ea/ele. :D Chiar astăzi am pictat nițel într-una dintre cărțile de colorat, și mi s-a retrezit pofta pentru creativitate. ^_^

    Am citit zilele astea "Neverland" și mi s-a parut destul de interesantă, chiar dacă nu este chiar genul meu. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!! :* :D Cartea de la Daria Song e prima și momentan singura carte de colorat pe care o am, însă desenele mi se par destul de elaborate și au în spate o mică poveste. Îmi place foarte mult și îmi transmite un aer magic. ^^

      Ștergere