3 sept. 2015

În curând la Editura Leda!

Ghiciți cine tocmai și-a anunțat apariția și arată uimitor? Este nimeni altul decât mult-așteptatul volum 3, și ultimul, al seriei distopice Eve de Anna Carey. ^^ 

Fanii acestei serii cu siguranță vor fi încântați, iar dacă nu ați citit-o și aveți dubii, găsiți pe blog recenziile volumului 1 și ale volumului 2.

Cei de la Leda nu au publicat încă descrierea oficială a cărții, dar până atunci vă las cu sinopsisul de pe Goodreads, tradus de mine.

Atenție la spoilere!
Eve 3(Razvratirea) de Anna Carey
Cât de departe poți merge când nu mai ai nimic de pierdut?

Când și-a pierdut sufletul pereche, pe Caleb, Eve simțea că lumea ei s-a prăbușit. Captivă în palat, forțată să joace rolul prințesei fericite, patrioate, a Noii Americi— și al frumoasei mirese a consilierului de top al tatălui său— întreaga viață a lui Eve e o minciună. Singurul lucru care îi dă putere e amintirea lui Caleb, și revoluția pe care el a început-o. 

Acum, Eve continuă de unde a rămas Caleb. Cu ajutorul lui Moss, un rebel sub acoperire la curtea Regelui, ea plănuiește să distrugă Noua Americă, începând chiar cu capitala ei, Orașul Nisipului. Va reuși Eve să creeze o lume nouă și liberă, când i se cere să înfăptuiască actul suprem de rebeliune— uciderea tatălui ei?

În Răzvrătirea, Eve trebuie să aleagă pe cine să lase în urmă, pe cine să salveze și cu cine să lupte, pe măsură ce palpitanta poveste de dragoste și sacrificiu din distopia Noii Americi ajunge la un sfârșit uimitor.

O listă integrală cu toate noutățile literale ale acestei toamne puteți citi pe blogul Laurei Câlțea.

Voi ați așteptat acest volum?

6 comentarii:

  1. Ce frumoasă e coperta, la fel ca celelalte, de altfel. Nu am citit descrierea pentru că încă nu am reușit să citesc volumele I și al doilea, deci încerc să evit spoilerele. Vreau să citesc mai multe distopii, iar trilogia ”Eve” pare una destul de bună :-):

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu vreau să încerc mai multe distopii pentru că nu sunt chiar familiarizată cu ele. Până una alta, voi citi volumul 3 din Eve, care e o distopie bunicică pentru adolescenți. :)

      Ștergere
  2. Am citit cu atât de mult timp în urmă celelalte volume încât sigur nu mă voi atinge de acesta... cred că editurile noastre nu realizează cât de mult rău își fac când așteaptă 10 ani pentru a scoate alt volum dintr-o serie.
    Eu, pur și simplu, mi-am pierdut interesul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, știu ce zici. Seria mea de suflet, care a apărut la altă editură, a avut primul volum tradus în 2008, al doilea la un an după primul, iar al treilea la 3 ani după al doilea. Al patrulea, firește, nu a fost tradus încă, deși e apărut în străinătate de 6 ani... Va trebui să recitesc întreaga serie pentru că am uitat tot. Cu Eve am avut noroc, am citit primele volume anul trecut. Și mai sunt și alte serii bune întrerupte. E foarte frustrant, dar înțeleg și editurile, cărora le e destul de greu să se mențină pe linia de plutire, darămite să mulțumească toți fanii. Cred că mai târziu e mai bine decât niciodată.

      Ștergere
  3. Eu nu am citit primele volume din această serie însă nici mie nu îmi place când este o distanță așa mare între aparițiile volumelor unei serii. :( Și mai rău este când aștepți continuarea unei serii și te dezamăgește ultimul volum. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E adevărat, să sperăm că nu va fi cazul. Am auzit că sfârșitul ultimului volum a nemulțumit pe unii, dar abia aștept să văd ce ne rezervă acesta. :)

      Ștergere