25 iul. 2015

Din 1 august, la editura Epica!

Un sequel al cărții E ușor să te iubesc, de data aceasta relatat din punctul de vedere al lui Lucas, se anunță începând de săptămâna viitoare în librării. Cartea se găsește deja pe elefant.ro.

E ușor să mă rănești de Tammara Webber
E ușor să mă rănești de Tammara Webber
Titlu original: Breakable
Editura: Epica Publishing House
Se simțea singur și își pierduse calea.
Apoi, a găsit-o pe ea.
Și viitorul i s-a părut mai nesigur ca niciodată.

În copilărie, Landon Lucas Maxfield credea că are o viață perfectă și se aștepta la un viitor EXTRAORDINAR… până când o tragedie i-a zdruncinat familia şi, astfel, a ajuns să pună la îndoială toate lucrurile în care CREZUSE PÂNĂ ATUNCI.

Tot ceea ce voia era să lase trecutul în urmă. Când a întâlnit-o pe Jacqueline Wallace, dorința de a fi el tot ceea ce ea ar fi avut nevoie a prins contur ATÂT DE UȘOR…

Atât de ușor cât poate un om care a aflat pe pielea lui că sufletul poate fi RĂNIT cu ușurință și că toate speranțele pe care le-a avut vreodată se pot risipi CÂT AI CLIPI.

Tammara Webber, autoarea bestsellerului New York Times E UȘOR SĂ TE IUBESC, propune cititorilor un roman sfâșietor și impecabil scris, oferind o nouă perspectivă asupra sentimentului și farmecului de a fi îndrăgostit, care, după părerea autoarei, exclude întotdeauna latura rațiunii. 
Urmăriți update-urile editurii Epica, aici.

2 comentarii:

  1. Eu am citit Easy şi a fost ok, daar nu ştiu dacă sunt pregătită pentru o carte din perspectiva tipului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să sperăm că autoarea a introdus suficiente elemente noi pentru a nu face această carte plictisitoare. ^^

      Ștergere