9 iul. 2015

Copacul cu cărți 2015

Copacul cu cărți 2015 afis

Se spune că banii nu cresc în copaci. Ei bine, cărțile da! (mă rog, și banii sunt făcuți din hârtie, care e făcută din copaci, dar asta e altă treabă)

Primăria Municipiului Bucureşti, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, în parteneriat cu Asociaţia pentru Cultură Urbană şi Mediu (A.C.U.M), vă invită la cea de-a doua ediție a evenimentului Copacul cu cărți, ce va avea loc în Parcul Cișmigiu din București, pe parcursul lunilor iulie și august 2015.

Vizitatorii pot lectura în aer liber unul din cele 150 de romane puse la dispoziție de către organizatori,sau se pot alătura unei serii de activități distractive, precum teatru, ateliere pentru copii, aerobic sau Kangoo Jumps.

Copacul cu cărți 2015Copacul cu cărți 2015

*fotografii preluate de pe pagina oficială

Accesul este gratuit la toate evenimentele.

Mai multe detalii, ca și fotografii ale evenimentului, găsiți pe pagina de facebook Copacul cu cărți. Bucureștenilor, nu ratați acest prilej de relaxare! :)

Programul pentru următoarele zile:

Copacul cu cărți 2015 poster

2 comentarii:

  1. Ce frumos! Astfel de inițiative ar trebui luate mai des și în mai multe orașe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu! În Focșani mai știu că sunt căsuțe pentru păsărele de unde se pot împrumuta cărți, în parcul Parcul Schuman, în cadrul inițiativei Cărțile pe față. Și în Cluj sunt mai multe evenimente asemănătoare, tot de la ei.

      Ștergere