18 sept. 2014

Dragoste n-are plural— lansare de carte la Piatra Neamț

Dragoste n-are plural de Vladimir Draghia

În perioada 18-21 septembrie 2014, nemțenii pasionați de lectură au la dispoziție un weekend întreg în care să-și astâmpere setea de nou și să-și îmbogățească bibliotecile cu titluri proaspete sau deja consacrate, în cadrul Târgului de Carte Libris. Anul acesta, ediția este dedicată comemorării a 125 de ani de la moartea marelui clasic Ion Creangă și și-a deschis porțile la Pavilionul Expozițional de lângă Biblioteca Județeană "G.T. Kirileanu". Vor fi aproximativ 30 de lansări de carte, plus alte evenimente.

Cel mai tentant eveniment se anunță lansarea ediției reeditate a cărții Dragoste n-are plural, semnată de Vladimir Drăghia, editura Adenium. Aceasta va avea loc în data de 20 septembrie începând cu ora 16.00, la Galeria de Artă Modernă, în standul Librăriei Humanitas.

Vor participa autorul Vladimir Drăghia, jurnalistul Andrei Giurgia și directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL, Daniel Șandru. Se va prezenta cartea, autorul va acorda autografe și se vor citi pasaje din volum.

Cunoscut ca actor, producător și sportiv de performanță, Vladimir Drăghia este în centrul atenției presei TV, print și online prin proiectele în care s-a implicat (emisiuni și seriale TV, campanii de responsabilitate socială, reclame TV, imagine branduri).

Acesta ni se confesează cu toată sinceritatea într-un volum de poeme care cântărește exact 21 de grame. Sunt niște note târzii din bătăi de inimi vii, prin care autorul creionează convingerea absolută care, de altfel, dă titlul cărții. 40 de poezii despre dragoste, fiecare fiind însoțită de ilustrații inedite, semnate de Andra Iulia Margină.

Alăturați-vă evenimentului pe Facebook aici:
https://www.facebook.com/events/535905533176046/?fref=ts

3 comentarii:

  1. Nu ştiam că nenea Vladimir Drăghia se ocupă cu scrisul :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite si un mic tag de la mine: http://dindragostepentrucarti.wordpress.com/2014/09/19/theaskingbookstag/

      Ștergere
    2. Merci mult! Acuși o postez! :)

      Ștergere