22 sept. 2014

Concurs aniversar ♥ Diana cu vanilie

Bună, drăgălașilor! ^^

Se apropie o zi importantă pentru mine și pentru acest blog, mai exact pe 30 septembrie blogul va împlini doi ani de la înființare. 

Din păcate acest al doilea an nu a fost valorificat la maxim, așa cum mi-aș fi dorit, dar voi recupera pe parcurs. În continuare sunt recunoscătoare pentru toate persoanele minunate pe care le-am cunoscut în blogosferă și pentru lucrurile bune care mi s-au întâmplat prin intermediul blogului.

În acest scop, dar și pentru a inaugura pagina de Facebook tocmai creată, am pregătit un concurs al cărui premiu este cartea Diana cu vanilie, scrisă de Diana Sorescu. Sunt sigură că majoritatea ați auzit deja de ea, totuși mai jos găsiți descrierea cărții, urmată de raffle-ul pentru concurs. 

Diana cu vanilie de Diana Sorescu

Cartea de față este dedicată Dianei Sorescu (1987-2013), o talentată jurnalistă, plecată dintre noi prea devreme, la doar 26 de ani. Nu puțini au fost cei profund impresionați de destinul ei tragic, atât apropiați, cât și cei care nu o cunoșteau, dar care au auzit de povestea ei. 

Cu o experiență de 7 ani în domeniu, Diana a debutat în lumea presei încă din adolescență, știind că acesta este drumul pe care vrea să-l urmeze. De-a lungul timpului, ea a lucrat la diferite publicații din presa scrisă sau online precum Unica, Tonica, Miresici, www.feminis.ro, www.divahair.ro, dar și în cadrul posturilor Pro Tv și Antena 3. 

Ea era cunoscută de cititori și prieteni drept Diana cu Vanilie, numele sub care scria, cu vervă și franchețe, un blog despre oameni și viață, despre lumea din jurul ei. Această carte reunește gândurile împărtășite de Diana cu Vanilie pe blogul ei, grupate în trei capitole ,,Începuturi”, ,,Oameni” și ,,Nebuloase”, precum și 18 poezii ale autoarei. 

(Sinopsis Editura All)

Intrarea liberă e suficientă pentru a vă înscrie în concurs, restul cerințelor sunt opționale. Concursul va lua sfârșit în data de 29 septembrie, ora 23:59, iar de ziua blogului voi anunța câștigătorul.

Succes! :)

a Rafflecopter giveaway

15 comentarii:

  1. Mulțumim pentru concurs, Ralu! Și la cât mai mulți ani blogului!
    Nu am auzit de carte, însă m-a surprins descrierea ei și acum chiar îmi doresc să o citesc.
    Hm, ”Sezonul Oaselor” de Samantha Shannon ar fi, până acum, favorita :-D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana Blandiana - Fals tratat de manipulare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred că am o favorită din acest an. Mi-a plăcut însă foarte mult Lolita de Vladimir Nabokov, Ultimul avanpost de Lavinia Calina și Miss Peregrine pe lângă The Perks of being a wallflower pe care am recitit-o. :)
    Mulțumim de concurs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fost mai multe cărți care mi-au plăcut, dar aleg să o las pe prima savurată de anul acesta: Moarte subită de J. K. Rowling. E o carte superbă și abia aștept să citesc „Chemarea cucului”.

    Mulțumim de concurs și mulți, mulți, mulți ani blogului!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a plăcut foarte mult "Umbra vântului" de Carlos Ruiz Zafon. Este o carte care te pune mult pe gânduri şi chit că sună a clişeu, te face să te întrebi care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viaţă. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Anul acesta am reuşit să citesc câteva cărţi frumoase şi palpitante. Pot spune că cea care m-a surprins în mod plăcut a fost "Regatul Umbrelor" de Leigh Barduo. Momentan citesc "Fangirl" de Rainbow Rowell şi presimt că există posibilitatea ca ea să devină cartea mea preferată a acestui an. <3

    La mulţi ani de pe acum!! Sper să ai parte de cât mai mulţi ani în blogosferă! Auzisem de destinul tragic al Dianei Sorescu şi chiar m-a impresionat povestea ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihail Șișkin - Scrisorar. m-a surprins prin originalitate, autenticitate, simplitate, modul în care tratează iubirea, nefericirea și cum reușește să surprindă singurătatea și umanitatea, dar și absența...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumim pentru concurs, Ralu :* Cartea pe care o oferi m-a impresionat încă de când am auzit despre ea :) Cartea preferată de anul acesta este aceeași ca anul trecut: Mare Tranquillitatis. Nu m-am putut abține și am recitit-o, am vrut să retrăiesc din nou aceleași emoții și sentimente și cartea asta e perfectă! Ori de câte ori aș citi-o, când o recitesc, e ca și cum aș citi-o prima oară :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mmm... au fost foarte multe carti anul acesta, dar cel mai mult mi-a placut Sub aceeasi stea de John Green.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragut. Am auzit de carte si imi pare rau de autoare :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Raluca Sterian Nathan - Sulfet tatuat

    RăspundețiȘtergere
  12. Îmi doresc de ceva timp această carte :3 Mulţumesc pentru şansa de a o câştiga! Mult succes în continuare cu blogul :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Îmblânzitoarea de suflete de Nora Roberts sau Spulberă-mă de Tahereh Mafi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim de concurs, Carte: Ultimul Avanpost.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim de concurs! :D
    Alegerea de Kiera Cass.

    PS: Am mai comentat o data, dar vad ca nu apare aici comentariul meu.

    RăspundețiȘtergere