26 mai 2013

Never give up, never look back...

Life is a beautiful struggle...
Vă povesteam acum câteva luni despre Zach Sobiech, tânărul bolnav de cancer care a decis să lupte cu boala prin muzică, și poate că o parte dintre voi își mai amintesc această postare. Zilele trecute am aflat prin intermediul Biancăi că Zach a încetat din viață la data de 20 mai. S-a dus printre nori, cum zicea și prima lui melodie, Clouds. Mă simt oarecum aiurea văzând pe cineva de vârsta mea nevoit să-și ia adio atât de devreme, când alții se află abia la început de drum. Asta ne dovedește că viața nu tratează oamenii cu egalitate și că oricând ți se poate întâmpla ca viitorul tău să ia o altă turnură.

Și totuși, viața este frumoasă și merită să lupți pentru ea. Momentele petrecute alături de cei dragi sunt o binecuvântare căreia nu trebuie să îi dai drumul. Zach a înțeles acest lucru și a încercat să-l transmită și altora prin melodiile sale. Cel mai bun mod de a-i cinsti memoria este de a prelua din muzica lui dragostea pentru viață și împăcarea cu sinele.  Vă las cu o melodie superbă, Fix Me Up.


Never give up, never look back
I won't give up I'll keep on trying
Dry your tears up, all your crying
Cannot fix me up my darling
Fix me up my darling...

7 comentarii:

  1. :(
    Şi eu care mă aşteptam să-mi dai o veste bună.
    Tot ceea ce ai spus este adevărat dar greu de îndeplinit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu, deși știam că e imposibil, mă așteptam totuși la un sfârșit fericit în acest caz. E păcat că zilnic neglijăm ce e mai important în viață și e nevoie de astfel de situații ca să ne trezească la realitate.

      Ștergere
  2. Cred ca daca mi-ar da cineva un termen pana la care voi trai sigur voi iubi viata mai mult si voi invata ca fiecare lucru marunt conteaza daca te bine-dispune. Parti negative avem o droaie, dar sa vedem si binele, bucuria si fericirea e mai greu. Despre Zach nu stiam prea multe, eu aflasem de melodia lui de la tine, dintr-un articol de acum cateva luni.Din intamplare am gasit recent pe net niste stiri care ii anuntau decesul...e trist si oricum era inevitabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigură că dacă am ști că mai avem o lună, o săptămână sau chiar puțin de trăit, atunci am savura viața mai intens și ne-am concentra pe lucrurile care sunt importante pentru noi. După cum se spune, trăiește fiecare zi astfel încât să nu ai niciun regret dacă ar fi să mori mâine.

      Mulțumesc! Și da, am folosit Picmonkey pentru banner. E absolut genial site-ul, nu pot să cred că l-am descoperit abia acum! :D

      Ștergere
  3. offtopic: vad ca ai rearanajat pe aici, e frumos si primavaratic, imi place. banuiesc ca pentru banner ai folosit picmonkey :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am urmîrit și eu povestea lui ....emoționantă cu adevărat.! Mi-ar fi plăcut să supraviețuiască bolii, dar uneori viața nu e așa cum ne dorim noi. Totuși, a lăsat în urma lui ceva incredibil: muzica!
    Și o nominalizare de la mine: http://sutzu-miri.blogspot.ro/2013/05/versatile-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, ce drăguț! Nu mai făcusem de mult o leapșă. O să o postez cât de curând! ^_^
      Așa e, a lăsat în urmă ceva uimitor!

      Ștergere