10 dec. 2012

Keep on dreaming...



Dacă nu am visa, viaţa noastră aproape că nu ar avea rost şi nu ar merita trăită. Fără un sens ales, de unde am şti încotro să ne îndreptăm?

Visurile noastre sunt cele care ne ajută să ne ridicăm atunci când cădem, care ne susţin emoţional când suntem loviţi de greutăţi, care pun fiinţa umană în mişcare. Omul modern, în special, are nevoie să viseze pentru a depăşi temerile de nou şi condiţiile schimbate ale timpului nostru, cazurile din ce în ce mai frecvente de depresie şi înstrăinare socială.

Visul tău a eşuat? Analizează-ţi capacităţile şi stabileşte-ţi unul mai aproape de tine. Visurile mari se pot fi atinse în general doar cu paşi mici. Dar nu renunţa niciodată la vis. El este cel care te ţine în viaţă.

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Să știi că da! Eu săptămâna asta am avut parte de o mulțime de lucruri bune, deși luni, cînd am postat imaginea, eram cu moralul la pământ.

      Ștergere
  2. E vorba si de gandire pozitiva. Ajuta mult sa visezi la ce-ti doresti, gandirea noastra are o putere mai mare decat am crede, fie ea gandire pozitiva sau negativa. Lucrurile pe care le gandim sau le rostim ne afecteaza in mare masura fara ca macar sa ne dam seama.

    RăspundețiȘtergere